Alma Hätönen kertoo opiskelukuulumisiaan: "Ammatillisesti on tullut eteen kiinnostavia mahdollisuuksia"

Alma Hätönen kertoo, kuinka puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla 1:22
Alma Hätönen kertoi Kuutamolla-ohjelmassa, kuinka hänen puoliso Jaakko Ohtosen vahinko oli maksaa hänen henkensä 30 metriä pinnan alla.

Alma Hätönen kertoo opintojensa sujumisesta.

Juontaja Alma Hätönen  paljasti loppuvuonna päässeensä opiskelemaan fysioterapeutiksi Metropolia-ammattikorkeakouluun. Hän kertoi tuolloin, että hänen tarkoituksenaan olisi erikoistua opintojen jälkeen psykofyysiseen fysioterapiaan.

Hätönen päivitteli opiskelukuulumisiaan Instagramissa tiistaina.

– Onpa ollut aikamoinen viikko jo tähän mennessä. Ammatillisesti on tullut eteen kiinnostavia mahdollisuuksia, joista lisää sitten joskus myöhemmin. Koulussa viikko starttasi käytännön tekemisen parissa sonopalpaation opetuksessa, jossa päästiin ultraamaan toisiamme. Odotan innolla, että ensi kerralla pääsen kurkkaamaan, että mikä polvessani oikein on vialla, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Postauksessaan Hätönen kertoo myös valmistautuvansa edessä siintävään tenttiin monelle lapsuudesta tutun animaatiosarjan avulla. Postauksen toisessa kuvassa nimittäin näkyy Olipa kerran elämä -animaatiosarjan Blu-ray -levy. 

– Sitten taas teorian puolesta fysiologian tentti kolkuttelee jo nurkan takana, joten tietenkin hain kirjastosta kaikista parhaimman _tieteellisen dokumenttisarjan_ katsottavaksi ja pänttäämisen tueksi. Tämä on ehkä nostalgisin trippi jolla olen pitkään aikaan ollut! hän raapustaa.

Hätönen kertoi aiemmin hakeneensa opiskelemaan psykologiaa, mutta koska ovet unelma-ammattiin eivät heti auenneet, hän päätyi muuttamaan suunnitelmaansa. Hän valotti päätöksensä taustoja Instagramiin jakamallaan videolla, jonka voit katsoa alla näkyvästä upotuksesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat