Tämä maa pitää tällä hetkellä kärkipaikkaa Euroviisujen vedonlyöntitilastoissa – näin Suomen uskotaan menestyvän

Windows95man MTV:n voittajahaastattelussa 2:55
Näin Windows95man ja Henri Piispanen kommentoivat Uuden musiikin kilpailun -voittoaan heti finaalin jälkeen.

Vedonlyönti Euroviisujen sijoituksista käy kuumana.

20 päivän kuluttua Eurooppa kääriytyy jälleen viisuhuumaan, kun vuoden 2024 Euroviisut käynnistyvät Ruotsin Malmössä ensimmäisen semifinaalin merkeissä 7. toukokuuta ja huipentuvat finaaliin 11. toukokuuta. Suomen euroviisuedustaja on tänä vuonna Windows95man kappaleellaan No Rules!.

Vedonlyönti tämän vuoden Euroviisujen sijoituksista käy kuumana. Useiden eri vedonlyöntiyhtiöiden kertoimia keräävän kansainvälisen sivuston kärkipaikalla on tällä hetkellä Sveitsi, jota edustaa Nemo kappaleella The Code. Vedonlyöntitilaston mukaan Sveitsillä on tällä hetkellä 24 prosentin voittomahdollisuus. 

Toista paikkaa vedonlyöntitilastossa pitää Kroatia, jota edustaa Baby Lasagna kappaleella Rim Tim Tagi Dim ja kolmatta Italia, jota edustaa tämän vuoden Euroviisuissa Angelina Mango kappaleella La noia. Kroatian voittomahdollisuus on vedonlyöntitilaston mukaan tällä hetkellä 18 prosenttia ja Italian 12 prosenttia. 

Suomen Windows95Man on vedonlyöntitilastossa sijalla 13. Viime vuoden Euroviisujen voittaja ja tämän vuoden viisujen järjestäjämaa Ruotsi on vedonlyöntitilaston sijalla 10. Ruotsia edustaa tämän vuoden Euroviisuissa norjalaiskaksikko Marcus & Martinus kappaleella Unforgettable.

Vedonlyöntitilastossa viimeisellä sijalla on tällä hetkellä San Marino, jota edustaa Megara kappaleella 11:11.


 

Lue myös:

    Uusimmat