Roope Hintz iski ratkaisun kivusta irvistäen – Dallas taisteli tärkeän voiton

Roope Hintz sinetöi kivusta irvistäen Dallasin voiton 1:26
Maalikooste: Roope Hintz sinetöi Dallasin voiton Vegasista. Ottelusarja on nyt tasan 2-2.

Dallas Stars onnistui 4–2-vierasvoitolla Vegas Golden Knightsista tasoittamaan jääkiekon NHL:n pudotuspelisarjan voitot 2–2:een. Suomalaishyökkääjä Roope Hintz iski illan viimeisen osuman.

Dallas oli ottelussa kahteen otteeseen tappiolla, kunnes pääsi toisessa erässä Wyatt Johnsonin ylivoimatasoituksen jälkeen 3–2-johtoon Ty Dellandrean ohjattua kiekon isäntien verkkoon.

Stars kamppaili koko kolmannen erän johtoasemassa maalivahtinsa Jake Oettingerin torjuessa 33 laukausta.

Lopulta Roope Hintz pääsi upottamaan Dallasin 4–2-osuman tyhjään maaliin puolitoista minuuttia ennen ottelun loppua. Vain hetkeä aiemmin hän otti kipeän osuman heittäytyessään Vegasin Noah Hanifinin laukauksen tielle.

Ottelusarja on nyt tasatilanteessa 2–2 kummankin haettua vieraskaukalosta kaksi voittoa. Sarjan viides ottelu pelataan Dallasin kotikentällä torstaina.