Yrttitahnalla leivitetty broilerinleike
Basilikasta ja timjamista valmistuu yrttinen broileirinleike. Maukas ohje, joka on myös helppo ja nopea valmistaa Makuja-kokki Sami Garamin tapaan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerinfileetä
- 0,5 dl korppujauhoja
- nippu basilikaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 2-4 rkl oliiviöljyä
- suolalla
- porkkanoita
- timjamia
- riisiä
Valmistusohje
Murskaa basilika ja valkosipuli tehosekoittimella ja ohenna öljyllä. Sekoita korppujauhot yrttitahnan sekaan ja mausta suolalla. Nuiji broilerinfileet ohuiksi pihveiksi ja levitä yrttitahnaa niiden pinnoille. Paista leikkeet kypsiksi miedolla lämmöllä, tilkassa öljyä.
Kun olet nostanut broilerit pannulta, lisää siihen öljyä ja paista viipaloituja porkkanoita siinä. Mausta lopuksi kokonaisilla timjaminoksilla. Tarjoa lisäksi myös keitettyä riisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan