Yrttikastike
Julkaistu
Tarjoile yrttikastike salaatin kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- ½ dl majoneesia
- ¾ dl kermaviiliä
- 2 tl hienonnettua tilliä
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 tl hienonnettua ruohosipulia
- 1 tl hienonnettua, tuoretta rakuunaa
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Hienonna tilli, persilja ja rakuuna sekä ruohosipuli. Sekoita majoneesi, kermaviili ja yrtit. Kuori ja purista mukaan valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla, sekoita hyvin. Anna mielellään levätä kylmässä hetki ennen tarjoilua, jotta maut kypsyvät.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan