Yrttianjovikset
Tämän ruokalajin valmistat nopeasti ja helposti.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kahdelle-kolmelle
- 1 rasia anjovisfileitä, 125 g
- 2 dl kermaviiliä
- 3 rkl hienonnettua tilliä
- 3 rkl hienonnettua persiljaa
- 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
Valmistusohje
1. Sekoita kermaviili huolellisesti hienonnettujen yrttien kanssa, kaada kastike pieneen salaattikulhoon. Kääri anjovikset rullalle ja laita ne kastikkeeseen. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti