Vuohenjuustolla kuorrutetut broilerinfileet
Yllättävää kyllä, ranskalaisen chèvre-juuston hieman terävä maku sopii loistavasti yhteen broilerin kanssa. Vahvasti maustettu tomaattikastike täydentää kokonaisuuden. Tarjoa lisukkeena marinoituja paprikoita sekä riisiä tai couscousia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 4 broilerinfileetä
- 4 viipaletta vuohenjuustoa
- 1 prk tomaattimurskaa
- ½ sitruunan mehu
- 1 hienonnettu sipuli
- 1 puristettu valkosipulinkynsi
- 1 tl currya
- sokeria, suolaa, pippuria
- oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Kuullota sipulia, valkosipulia ja currya öljyssä, älä ruskista. Lisää tomaattimurska ja sitruunamehu. Keitä kastiketta kokoon pari minuuttia ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.
2. Nuiji broilerinfileet ja voitele ne öljyllä. Grillaa noin 3 minuuttia molemmin puolin.
3. Pane fileet uuninkestävään vuokaan ja peitä ne reilulla juustosiivulla. Grillaa tai gratinoi pari minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Tarjoa fileiden lisukkeena kastiketta, paprikaa ja riisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Meksikolainen papukeitto
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella