Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Vohvelisydämet lohen ja avokadon kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nopeimmin vohvelit valmistuvat valmiista taikinasta, mutta taikinan voi toki tehdä myös itse.

  • Ruokavalio: Kevyt

Ainekset

  • 1 pkt vohvelitaikina-aineksia
  • 4 avokadoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 200 g kylmäsavulohta viipaleina

Valmistusohje

1. Valmista vohvelit paketin ohjeen mukaan. Laita ne paistettuasi ritilälle, jotta ne eivät pehmene. Laita ritilä 50-asteiseen uuniin. Laita uuninluukun väliin puulusikka, jotta luukku pysyy hieman raollaan. Näin vohvelit pysyvät lämpiminä ja rapeina.

2. Halkaise avokadot ja poista kivet, kuori ne. Kaksi avokadoa soseutetaan ja kaksi paloitellaan sentinkokoisiksi kuutioiksi. Sekoita sitruunamehun kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Laita jokaiselle vohvelisydämelle ruokalusikallinen avokadoseosta. Koristele puolikkaalla lohiviipaleella.

Lisää aiheesta:

PoronpaistikukkaPippurilohiSiirappi-kaneliomenatUuniomenat saksanpähkinöiden keraMurupiirasSavuostereilla täytetyt ohukaiset
Suolaiset vohvelitAlkuruoatKevytYstävänpäiväKeventäjätVälipalatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset vohvelit
  • 20.09.202313:41
    Nopeat ja helpot

    Savulohivohvelit: Helpot suolaiset vohvelit lohitäytteellä

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Luomuiset peruna-yrttivohvelit

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Vohvelisydämet lohen ja avokadon kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Vohvelit kinkkutäytteellä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Pinaattivohvelit