Virgin Mary
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5648336/landscape16_9/515/290/c1e6596e029a8c1c008d6346f4c8796d/PM/931638-4742.jpg)
Amerikkalaisen suosikkicocktailin Bloody Maryn voi maustaa maun mukaan suolalla, pippurilla ja sitruunalla. Siitä on olemassa myös alkoholiton muunnos, Virgin Mary. Siinä vodkan tilalle tulee hieman lisää tomaattimehua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Yhdelle
- 10 cl tomaattimehua
- muutama pisara worcestershirekastiketta
- muutama pisara tabascoa
- halutessasi, hieman sitruunamehua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- varsiselleriä
Valmistusohje
1. Kaada tomaattimehu lasiin. Lisää sitruunamehu, tabasco ja worcestershirekastike. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Tarjoile suuren varsisellerinvarren kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka