Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Vihreät tomaatit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mausteliemi antaa vihreille tomaateille maukkaan vivahteen.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 1 kg vihreitä tomaatteja
  • 1 l vettä
  • 1 rkl suolaa

Mausteliemi

  • 3 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
  • 6 dl vettä
  • 3 dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 10 kokonaista neilikkaa
  • pala muskottikukkaa

Valmistusohje

Pese tomaatit ja pistele niihin reikiä neulalla, etteivät kuoret irtoa keitettäessä. Keitä tomaatit suolavedessä puolikypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Kuumenna mausteliemi kiehuvaksi ja lisää esikeitetyt tomaatit liemeen. Keitä tomaatit melkein kypsiksi ja nostele ne reikäkauhalla lasitölkkeihin. Kaada liemi tomaattien päälle ja tarkista, että liemi peittää tomaatit. Säilytyslämpötila alle +10C.

Lisää aiheesta:

Rakuunalla maustetut valkosipulinkynnetRajamäen etikkapunajuuretLinnan tähdet: Marinoidut tomaatitRajamäen kurpitsapikkelsiValkosipulilla maustetut nappirouskutSäilykekeltajuuret
Marinoidut kasviksetKananmunatonGluteenitonLaktoositonSadonkorjuuKasvisruokaLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Marinoidut kasvikset
  • 13.11.202013:38
    Teresa Välimäki

    Marinoidut munakoisot – Teresa Välimäen helppo suosikkiresepti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Marinoidut munakoisot

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Valkosipulimarinoidut oliivit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Vihreät tomaatit

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Marinoidut oliivit