Mainos
Mainos

Mausteliemi antaa vihreille tomaateille maukkaan vivahteen.

Ainekset

  • 1 kg vihreitä tomaatteja
  • 1 l vettä
  • 1 rkl suolaa

Mausteliemi

  • 3 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
  • 6 dl vettä
  • 3 dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 10 kokonaista neilikkaa
  • pala muskottikukkaa

Valmistusohje

Pese tomaatit ja pistele niihin reikiä neulalla, etteivät kuoret irtoa keitettäessä. Keitä tomaatit suolavedessä puolikypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Kuumenna mausteliemi kiehuvaksi ja lisää esikeitetyt tomaatit liemeen. Keitä tomaatit melkein kypsiksi ja nostele ne reikäkauhalla lasitölkkeihin. Kaada liemi tomaattien päälle ja tarkista, että liemi peittää tomaatit. Säilytyslämpötila alle +10C.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.