Vihreä wokki

Tämä on hyvä perusresepti, josta voi helposti säveltää eteenpäin. Kaikki vihannekset voi hyvin vaihtaa siihen, mitä kotoa löytyy. Tarjoile wokki riisin tai nuudeleiden kera. Jos et ole täysin kasvissyöjä, haluat ehkä lisätä hieman katkarapuja tai kevyesti paistettuja lohikuutioita wokkiin?

Neljälle

  • 4 parsatankoa
  • 100 g sokeriherneitä
  • 70 g osterivinokasta
  • 250 g brokkolia (parsakaalia)
  • 1 nippu salaattisipulia
  • 1 punasipulia
  • 4 minimaissia
  • 1 porkkana
  • 5 cm kesäkurpitsaa
  • neutraalia öljyä
  • 1 pala tuoretta inkivääriä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • sweet chili -kastiketta
  • kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Leikkaa kaikki vihannekset pieniksi paloiksi.

2. Kuumenna öljyä wokkipannussa. Paista ensin kovat vihannekset kuten parsakaali, porkkana, minimaissit ja sienet. Wokkaa muutama minuutti ja lisää muut vihannekset, hienonnettu valkosipuli ja inkivääri.

3. Mausta sweet chilillä ja soijalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja