Vihreä wokki

Tämä on hyvä perusresepti, josta voi helposti säveltää eteenpäin. Kaikki vihannekset voi hyvin vaihtaa siihen, mitä kotoa löytyy. Tarjoile wokki riisin tai nuudeleiden kera. Jos et ole täysin kasvissyöjä, haluat ehkä lisätä hieman katkarapuja tai kevyesti paistettuja lohikuutioita wokkiin?

Neljälle

  • 4 parsatankoa
  • 100 g sokeriherneitä
  • 70 g osterivinokasta
  • 250 g brokkolia (parsakaalia)
  • 1 nippu salaattisipulia
  • 1 punasipulia
  • 4 minimaissia
  • 1 porkkana
  • 5 cm kesäkurpitsaa
  • neutraalia öljyä
  • 1 pala tuoretta inkivääriä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • sweet chili -kastiketta
  • kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Leikkaa kaikki vihannekset pieniksi paloiksi.

2. Kuumenna öljyä wokkipannussa. Paista ensin kovat vihannekset kuten parsakaali, porkkana, minimaissit ja sienet. Wokkaa muutama minuutti ja lisää muut vihannekset, hienonnettu valkosipuli ja inkivääri.

3. Mausta sweet chilillä ja soijalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_master_chef_vip
    MasterChef Suomi

    Rakastettu MasterChef 2020 nostaa kilpailemisen uudelle tasolle sillä tällä kertaa toisistaan ottaa mittaa ruuanvalmistuksen ammattilaisia ja nyt tuomareilla onkin mahdollisuus vaatia kilpailijoilta entistä enemmän kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia. Tuomareina toimivat Tomi Björck ja Sikke Sumari sekä Kape Aihinen.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja