Vihreä savusilakkapannu

Niin helppoa ja niin hyvää! Täydellinen kesäateria.

Neljälle

  • 8 isoa savusilakkaa
  • ½ nippu hienonnettua tilliä
  • 1 nippu hienonnettua ruohosipulia
  • 1 ½ dl kahvikermaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Perkaa savusilakat ja laita fileet pannuun. Peitä ne hienonnetulla tillillä ja ruohosipulilla, kaada päälle kerma. Hauduta hiljalleen kannen alla 3-4 minuuttia, tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!