Vihreä perunamuusi

Tämä perunamuusi on paitsi herkullinen, niin myös ihanan värinen. Väriä sille antavat purjo ja pinaatti. Nauti vihreä herkku vaikka uunilenkin kanssa.

Ainekset

  • 1 kg perunoita
  • 200 g tuoretta pinaattia
  • pala purjon vihreää osaa
  • 2 dl maitoa
  • 25 g voita
  • suolaa

Valmistusohje

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä ja anna niiden tekeentyä kannen alla hetki. Leikkaa pinaatti suikaleiksi ja kuullotta se pannulla voissa. Mausta purjolla ja kaada maito joukkoon.

Lämmitä maito kiehuvaksi. Soseuta perunat ja lisää pinaattimaito mukaan antamaan väriä, makua ja notkeutta muusille. Mausta suolalla ja tarjoa heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.