Vihreä perunamuusi
Julkaistu
Tämä perunamuusi on paitsi herkullinen, niin myös ihanan värinen. Väriä sille antavat purjo ja pinaatti. Nauti vihreä herkku vaikka uunilenkin kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 1 kg perunoita
- 200 g tuoretta pinaattia
- pala purjon vihreää osaa
- 2 dl maitoa
- 25 g voita
- suolaa
Valmistusohje
Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä ja anna niiden tekeentyä kannen alla hetki. Leikkaa pinaatti suikaleiksi ja kuullotta se pannulla voissa. Mausta purjolla ja kaada maito joukkoon.
Lämmitä maito kiehuvaksi. Soseuta perunat ja lisää pinaattimaito mukaan antamaan väriä, makua ja notkeutta muusille. Mausta suolalla ja tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa