Vihanneksia ja sinihomedippiä
Rapeita, tuoreita vihanneksia ja dippikastike, jossa on luonnetta. siinä mukava aloitus kevyelle, epämuodolliselle päivälliselle. Tämä vihannestarjotin on vain ehdotus, itse valitset, mitä haluat tai on saatavilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 hengelle
Vihannekset
- 2 porkkanaa
- 1 fenkoli
- 1/2 kukkakaali
- 1 purjo
- muutama hieno herkkusieni
- 4 retiisiä naatteineen
- 1 punainen paprika
Sinihomejuustodippi
- 1 dl kermaviiliä
- 1 rkl sinihomejuustoa
- 1 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Hienonna ruohosipuli pieneksi. Murustele kermaviiliin juusto, lisää ruohosipulisilppu, ripota suola sekä pippuri ja sekoita. Pane dippi maustumaan jääkaappiin tunniksi, pariksi.
2. Huuhtele ja perkaa vihannekset ja leikkaa ne suikaleiksi ja suupalan kokoisiksi paloiksi.
3. Asettele vihannekset kauniisti esille ja dippikastikekulho kaiken keskelle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella