Vihanneksia ja maapähkinävoita
Pähkinävoi suoraan purkista antaa tämän reseptin vihanneksille hienon, jännittävän maun. Tarjoile lisänä keitettyä riisiä ja leipää.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 1 sipuli
- 1 paprika
- 1 tomaatti
- 400 g pakastepinaattia
- 1 rkl ruokaöljyä
- 1 dl vettä
- 2-3 rkl maapähkinävoita
- ½ tl jauhettua muskottipähkinää
- 1 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Paloittele tomaatit ja hienonna pinaatti.
2. Kuullota sipulia ja paprikaa 3-4 minuuttia öljyssä. Lisää joukkoon tomaattipalat ja pinaattihake. Kaada päälle vettä ja anna kiehua kannen alla 5 minuutin ajan.
3. Mausta maapähkinävoilla, muskotilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja keitä vielä noin 2 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan