Vihanneksia dipattavaksi
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5676338/landscape16_9/515/290/d08bea51b5fc93679c4c32e274a27bdc/Gk/899208-1714.jpg)
Rapeat vihannekset ovat loistavia dipattavia. Käytä valmista dippikastikejauhetta, jonka sekoitat kermaviiliin. Tässä on muutama vihannesvinkki.
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Laktoositon, Kevyt, Gluteeniton, Kananmunaton
Neljälle
- 2 sellerinvartta
- ½ lavakurkku
- 1 punainen paprika
- 1 porkkana
Valmistusohje
1. Puhdista ja huuhdo kaikki vihannekset.
2. Suikaloi vihannekset tasaisesti.
3. Laita suikaleet kylmään veteen tarjoiluun asti, niin ne säilyvät raikkaina.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka