Vihanneksia dipattavaksi

Rapeat vihannekset ovat loistavia dipattavia. Käytä valmista dippikastikejauhetta, jonka sekoitat kermaviiliin. Tässä on muutama vihannesvinkki.

Neljälle

  • 2 sellerinvartta
  • ½ lavakurkku
  • 1 punainen paprika
  • 1 porkkana

Valmistusohje

1. Puhdista ja huuhdo kaikki vihannekset.

2. Suikaloi vihannekset tasaisesti.

3. Laita suikaleet kylmään veteen tarjoiluun asti, niin ne säilyvät raikkaina.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!