Vihanneksia dipattavaksi
Julkaistu
Rapeat vihannekset ovat loistavia dipattavia. Käytä valmista dippikastikejauhetta, jonka sekoitat kermaviiliin. Tässä on muutama vihannesvinkki.
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Laktoositon, Kevyt, Gluteeniton, Kananmunaton
Neljälle
- 2 sellerinvartta
- ½ lavakurkku
- 1 punainen paprika
- 1 porkkana
Valmistusohje
1. Puhdista ja huuhdo kaikki vihannekset.
2. Suikaloi vihannekset tasaisesti.
3. Laita suikaleet kylmään veteen tarjoiluun asti, niin ne säilyvät raikkaina.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan