Venäläisyys tulee esiin suolakurkkuna ja punajuurina. Tämä on ihana silliruoka, joka sopii niin juhannukseen kuin pääsiäiseenkin. Tarjoile kastike erikseen ja lisukkeena mielellään vastakeitettyjä perunoita, näkkileipää ja juustoa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 prk matjesfileitä
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 2 suolakurkkua, hienonnettuina
- 2-3 rkl kapriksia
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Tarjoiluun
- 3 dl kermaviiliä
- 2 säilykepunajuurta, hienonnettuina
- hieman raastettua piparjuurta
Valmistusohje
1. Paloittele sillit ja asettele vadille.
2. Hienonna kananmunat. Asettele hienonnettua suolakurkkua, munaa sekä kapriksia vadille.
3. Koristele hienonnetulla tillillä.
4. Sekoita kermaviili ja punajuurisilppu, mausta vastaraastetulla piparjuurella.
5. Tarjoile kastike sillivadin kera, lisäksi vastakeitettyjä uusia perunoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.