Venäläinen sillilaatikko

Punajuuret antavat sekä makua että väriä tälle ihanalle laatikolle.

Kahdelle-kolmelle

  • 4 liotettua sillifileetä
  • 2 munankeltuaista
  • 2 rkl hienonnettua sipulia
  • 2 rkl hienonnettuja säilykepunajuuria
  • 2 rkl paksua kermaa

Lisukkeeksi

  • kermaviiliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita sillit pieneen uunivuokaan.

2. Paista sipuli kevyesti. Sekoita keltuaiset, sipuli, punajuuret ja kerma ja levitä silleille. Laita uuniin 10-15 minuutiksi kunnes pinta on saanut väriä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!