Venäläinen sillilaatikko
Julkaistu
Punajuuret antavat sekä makua että väriä tälle ihanalle laatikolle.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle-kolmelle
- 4 liotettua sillifileetä
- 2 munankeltuaista
- 2 rkl hienonnettua sipulia
- 2 rkl hienonnettuja säilykepunajuuria
- 2 rkl paksua kermaa
Lisukkeeksi
- kermaviiliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita sillit pieneen uunivuokaan.
2. Paista sipuli kevyesti. Sekoita keltuaiset, sipuli, punajuuret ja kerma ja levitä silleille. Laita uuniin 10-15 minuutiksi kunnes pinta on saanut väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Meksikolainen papukeitto
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella