Valkoviiniporsaanpata
Punaviinikastike on monille tuttu, mutta kokeile pataruokaan välillä vaikka valkoviiniä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g porsaan suikaleita
- 100 g pekonikuutiota
- 10 herkkusientä
- 2 dl valkoviiniä
- 2 dl vettä
- noin 20 hillosipulia
- mustapippuria
- suolaa
- riisiä
Valmistusohje
Ruskista possun suikaleet ja pekoni kuumalla pannulla tai padassa. Lisää lohkotut herkkusienet, valkoviini ja vettä.
Mausta pippurilla ja tarpeen mukaan myös suolalla.
Anna hautua kunnes liha on pehmeää ja lisää lopuksi hillosipulit.
Keitä kastikkeen lisäkkeeksi riisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan