Valkoviiniporsaanpata

Punaviinikastike on monille tuttu, mutta kokeile pataruokaan välillä vaikka valkoviiniä.

Ainekset

  • 500 g porsaan suikaleita
  • 100 g pekonikuutiota
  • 10 herkkusientä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 2 dl vettä
  • noin 20 hillosipulia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • riisiä

Valmistusohje

Ruskista possun suikaleet ja pekoni kuumalla pannulla tai padassa. Lisää lohkotut herkkusienet, valkoviini ja vettä.

Mausta pippurilla ja tarpeen mukaan myös suolalla.

Anna hautua kunnes liha on pehmeää ja lisää lopuksi hillosipulit.

Keitä kastikkeen lisäkkeeksi riisiä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.