1. Aioli: Varmista, että kaikki ainekset ovat samanlämpöisiä, silloin aioli eli valkosipulimajoneesi ei juoksetu niin helposti. Kuori ja purista valkosipulinkynnet ja purista sitruunasta mehua. Vatkaa keskenään keltuaiset, sitruunamehu, valkosipulimurske ja suola. Lisää öljyä varovasti, aluksi tipoittain, sitten ohuena norona. Vatkaa koko ajan voimakkaasti, mieluiten sähkövatkaimella tai tehosekoittimella. Valmis aioli on kiiltävää ja paksua. Pane jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa risti tomaattien päähän ja aseta ne voideltuun uunivuokaan. Paista niitä uunissa 15 minuuttia. Keitä vihreitä papupalkoja miedosti suolatussa vedessä. Pidä vihannekset lämpiminä tarjoiluun.
