Valkosipulipaahtoperunat
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4:lle hengelle
Ainekset
- 5 isoa perunaa (rosamunda)
- 4 valkosipulinkynttä
- ½ dl rypsiöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Pese perunat huolellisesti. Leikkaa lohkoiksi tai siivuta. Leikkaa kuorittu valkosipuli hienoksi ja yhdistä kulhossa perunoiden kanssa. Lisää öljy mukaan. Sekoita keskenään ja kaada uunipellille. Kypsennä uunissa 180°c:ssa n. 40 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa