Valkosipulinyytit

Kun kypsennät tuoreet valkosipulit foliossa, saat maistuvan ja monikäyttöisen lisukeruoan.

4 annosta

  • 12 tuoretta valkosipulia
  • 4 palaa alumiinifoliota

Tarjoiluun

  • 50 g voita
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Puhdista valkosipulit ja leikkaa pois ohut viipale päältä. Kääri ympärille reilusti foliota.

2. Kypsennä hiilloksella välillä kääntäen, kunnes valkosipulit ovat pehmeitä, noin 10-15 minuuttia.

3. Avaa folionyytit ja halkaise valkosipulit keskeltä. Tarjoa voin, suolan ja pippurin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja