Kun kypsennät tuoreet valkosipulit foliossa, saat maistuvan ja monikäyttöisen lisukeruoan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- 12 tuoretta valkosipulia
- 4 palaa alumiinifoliota
Tarjoiluun
- 50 g voita
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Puhdista valkosipulit ja leikkaa pois ohut viipale päältä. Kääri ympärille reilusti foliota.
2. Kypsennä hiilloksella välillä kääntäen, kunnes valkosipulit ovat pehmeitä, noin 10-15 minuuttia.
3. Avaa folionyytit ja halkaise valkosipulit keskeltä. Tarjoa voin, suolan ja pippurin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.