Mainos
Mainos

Kun kypsennät tuoreet valkosipulit foliossa, saat maistuvan ja monikäyttöisen lisukeruoan.

4 annosta

  • 12 tuoretta valkosipulia
  • 4 palaa alumiinifoliota

Tarjoiluun

  • 50 g voita
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Puhdista valkosipulit ja leikkaa pois ohut viipale päältä. Kääri ympärille reilusti foliota.

2. Kypsennä hiilloksella välillä kääntäen, kunnes valkosipulit ovat pehmeitä, noin 10-15 minuuttia.

3. Avaa folionyytit ja halkaise valkosipulit keskeltä. Tarjoa voin, suolan ja pippurin kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.