Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Välimerellinen tomaattipasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Oliivit ja kaprikset antavat Kristan tomaattiselle pastalle ihanan tuulahduksen Välimeren maisemista.

  • Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Kasvisruoka

4 annosta

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tuore punainen chili
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 900 g tomaatteja
  • 6 anjovisfileetä
  • 1 dl kivettömiä mustia oliiveja
  • 1 1/2 rkl kapriksia
  • 1/2 ruukkua lehtipersiljaa
  • 1/2 ruukkua tuoretta basilikaa

Lisäksi

  • 300 g spaghettia

Valmistusohje

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko.

Kuumenna öljy kattilassa ja paista valkosipulia ja chiliä minuutin ajan. Kuutioi (halutessasi kaltatut) tomaatit pieneksi joukkoon. Jatka paistamista viisi minuuttia.

Hienonna joukkoon anjovikset. Valuta oliivit ja kaprikset liemistään ja lisää joukkoon. Hauduta kannen alla vielä viisi minuuttia. Hienonna lopuksi joukkoon yrtit.

Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa vedessä, valuta ja kääntele tomaattikastikkeen joukkoon.

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen tomaatti-fetapastaUunipastaTonnikala-pennevuokaPastaa tomaattien ja oliivien keraRouhea tomaattikeittoSyksyiset, sienitäytteiset paprikat
KalapastaPastat ja nuudelitKevytLaktoositonKeventäjätNopeat ja helpotVideoreseptit
Pääruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalapasta
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovis-parsakaali-rusinaspagetti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Spagetti Svedese

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Sardiini-tomaattipasta

  • 18.02.201300:00
    Parsaviikot

    Pastaa venäläisellä kaviaarilla

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovispasta pinaatin, kerman ja valkosipulin kera