Vahva rakuunakastike kanalle
Julkaistu
Kylmä rakuunakastike sopii hyvin kanan kanssa. Tässä olemme antaneet kastikkeelle tulisuutta chilillä.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 rkl hienonnettua keltasipulia
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- ¼ tl kuivattua chiliä
- ½ tl suolaa
- 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Laita sipulisilppu valkoviinietikkaan yhdessä rakuunan ja chilin kanssa.
2. Sekoita ranskankerma, majoneesi, suola ja pippuri.
3. Kääntele sipuliseos ranskankermaseokseen, säilytä kylmässä tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan