Vahva rakuunakastike kanalle

Kylmä rakuunakastike sopii hyvin kanan kanssa. Tässä olemme antaneet kastikkeelle tulisuutta chilillä.

Neljälle

  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl hienonnettua keltasipulia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • ¼ tl kuivattua chiliä
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Laita sipulisilppu valkoviinietikkaan yhdessä rakuunan ja chilin kanssa.

2. Sekoita ranskankerma, majoneesi, suola ja pippuri.

3. Kääntele sipuliseos ranskankermaseokseen, säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja