Uusia perunoita ja herneitä tillikastikkeessa

Tämä on täydellinen lisuke paistetulle, paneeratulle kalalle.

Neljälle

  • 6-8 keitettyä uutta perunaa
  • 3 dl kermaviiliä
  • 250 g pieniä herneitä (pakaste)
  • 1 sitruuna
  • ½ lavakurkku
  • ½ nippu tilliä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sulata herneet puoliksi. Pese sitruuna huolellisesti, raasta kuori ja purista mehu.

2. Kuutioi kurkku pieniksi, kauniiksi paloiksi. Sekoita herneet, kurkku, sitruunamehu, sitruunankuori ja kermaviili kulhossa.

3. Hienonna tilli ja lisää kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike vastakeitettyjen uusien perunoiden päälle, koristele tuoreella tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!