Uunissa paistetut perunanpuolikkaat

Maukas ja helppo tapa valmistaa perunanpuolikkaita uunissa. Vaihda mielellään kumina rosmariiniin, timjamiin tai muuhun lempimausteeseesi.

Neljälle

  • 4-8 keskikokoista perunaa
  • rapsiöljyä
  • suolaa
  • 2-4 tl kuminansiemeniä

Valmistusohje

1. Halkaise kuorimattomia perunoita puolikkaiksi, laita ne uunivuokaan.

2. Penslaa pinta rapsiöljyllä. Suolaa ja ripottele päälle kuminansiemeniä.

3. Paista 225-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja