Uunissa paistetut perunanpuolikkaat
Julkaistu
Maukas ja helppo tapa valmistaa perunanpuolikkaita uunissa. Vaihda mielellään kumina rosmariiniin, timjamiin tai muuhun lempimausteeseesi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 4-8 keskikokoista perunaa
- rapsiöljyä
- suolaa
- 2-4 tl kuminansiemeniä
Valmistusohje
1. Halkaise kuorimattomia perunoita puolikkaiksi, laita ne uunivuokaan.
2. Penslaa pinta rapsiöljyllä. Suolaa ja ripottele päälle kuminansiemeniä.
3. Paista 225-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan