Mainos
Mainos

Isot uuniperunat kypsyvät uunissa todella hitaasti. Voitkin sen sijaan paistaa kaksi keskikokoista perunaa per ruokailija.

4 kpl

  • 4 uuniperunaa

Täyte

  • 2 dl kermaviiliä
  • 100 g kylmäsavulohta, suikaleina
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • raastettua sitruunankuorta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa perunoihin ristiviillot ja paista ne kypsiksi, 45-75 minuuttia koosta riippuen.

2. Sekoita täyte ja mausta sitruunankuorella. Paina perunoita sivuilta niin että risti aukeaa ja lisää täyte. Koristele halutessasi lohikuutioilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.