Julkaistu
Tässä on täydellinen yöpala vaikkapa vuoden vaihtuessa. Valmista päällystahna etukäteen, niin sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa se jääkaapista.
4 hengelle
- 4 viipaletta tummaa leipää
- voita
- 4-6 keitettyä kylmää perunaa
- 2 tomaattia
- 1 purkki matjessilliä
- 2 kovaksikeitettyä munaa
- 1/2 dl ruohosipulisilppua
- 1-2 dl ranskankermaa
- rosésalaattia, sitruunanviipaleita, ruohosipulia
Valmistusohje
1. Viipaloi perunat ja tomaatit. Voitele leivät ja päällystä ne salaatinlehdillä, peruna- ja tomaattiviipaleilla.
2. Valuta matjessilli ja leikkaa kuutioiksi. Kuori ja muussaa munat haarukalla ja sekoita sillikuutioiden, ruohosipulisilpun ja ranskankerman kanssa.
3. Jaa sillitahna leiville ja koristele sitruunasiivulla ja parilla ruohosipulinkorrella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.