Unkarilainen lihapata paprikalla

Unkari on parhaiten tunnettu aidosta gulassireseptistä.

Neljälle

  • 1 keltasipuli
  • 2 rkl neutraalia öljyä
  • 1 tomaatti
  • 1 vihreä paprika
  • 600 g luutonta naudanlihaa
  • 2 tl suolaa
  • 2 rkl paprikajauhetta
  • ½ tl kuminansiemeniä
  • 4 dl lihalientä

Valmistusohje

1. Kuori sipuli. Hienonna sipuli, tomaatti ja paprika hienoksi. Paista sipuli öljyssä pehmeäksi ja läpikuultavaksi. Lisää tomaatti ja paprika, paista hetki. Kuutioi liha hienoksi.

2. Lisää lihat pataan ja mausta suolalla, paprikajauheella ja kuminalla. Kaada päälle liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Anna padan kiehua 35 minuuttia.

3. Tarjoile perunoiden, pastan tai gnocchien kera.

Parhaat ruokaohjelmat