Tuorejuustotäytettyä lohifileetä

Kokeile tätä herkullista ja helppoa lohiateriaa!

Neljälle

  • 600 g pala lohifileetä
  • 1 prk raejuustoa
  • ½ rasia Philadelphia-juustoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uuninkestävä vuoka ja laita lohi vuokaan. Leikkaa siihen muutama pitkä viilto lähes nahkaan asti.

2. Sekoita raejuusto, Philadelphia-juusto, suola ja pippuri. Täytä viillot juustoseoksella ja levitä loput kalan päälle.

3. Puhdista ja paloittele kesäkurpitsa ja paprika. Asettele vihannekset lohen ympärille. Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes lohi on kauniin värinen ja sen sisälämpötila on 60 astetta. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja