Tuorejuustotäytettyä lohifileetä
Kokeile tätä herkullista ja helppoa lohiateriaa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600 g pala lohifileetä
- 1 prk raejuustoa
- ½ rasia Philadelphia-juustoa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 tl rapsiöljyä
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punainen paprika
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uuninkestävä vuoka ja laita lohi vuokaan. Leikkaa siihen muutama pitkä viilto lähes nahkaan asti.
2. Sekoita raejuusto, Philadelphia-juusto, suola ja pippuri. Täytä viillot juustoseoksella ja levitä loput kalan päälle.
3. Puhdista ja paloittele kesäkurpitsa ja paprika. Asettele vihannekset lohen ympärille. Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes lohi on kauniin värinen ja sen sisälämpötila on 60 astetta. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut