Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tuoreesta lohesta tehty tartar lohenmädin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 400 g nahatonta, tuoretta lohifileetä
  • 4 rkl lohenmätiä, noin 50 g
  • 1 sitruuna lohkoina
  • 4 isoa tillinoksaa
  • valkopippuria, myllystä rouhittua
  • ranskankermaa tarjoiluun
  • hienonnettua punasipulia tarjoiluun

Valmistusohje

1. Puhdista lohesta pois kaikki ruskea, ja kuutioi se pieneksi terävällä veitsellä. Sekoita kuutiot varoen mädin kanssa, tai asettele ne vierekkäin pieniksi kasoiksi.

2. Asettele kala ja mäti neljälle lautaselle. Muotoile vaikka pieneksi pihviksi, jos haluat.

3. Jauha päälle runsaasti valkopippuria, koristele hienonnetulla punasipulilla, tillillä ja sitruunalohkolla.

Lisää aiheesta:

Maistuva toast siianmädilläToast sikafors kirjolohenmädilläLohitartar mädillä ja ranskankermallaSavuporoleivätLohi-kampasimpukkacarpaccioKatkaraputahna munalla, punasipulilla ja mädillä
LohitartarBlinikausiAlkuruoatKalaruoka

Jos pidät lohesta, kokeile tätä reseptiä. Tämä on ihana alkuruoka tai ruokahalun kiihottaja. Tarjoile ranskankerman, vastalämmitetyn vaalean leivän, paahtoleivän tai näkkileivän kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lohitartar
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kylmäsavu- ja graavilohitartar lohenmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohitartar mädillä ja ranskankermalla

  • 18.02.201300:00
    Blinikausi

    Tuoreesta lohesta tehty tartar lohenmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pienet raakapihvit tuoreesta ja savustetusta lohesta

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Lohitartar ja perunaa