Tonyn pihviliharullat

Älä pelästy, ystäväiseni. Siitäkin huolimatta, että reseptiin kuuluu lihan leikkaamista ja hiukan rullaamistakin, ruoka voi olla vaivatonta valmistaa.

4 hengelle

  • 900 g mureaa naudanlihaa leikattuna
  • nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 0,9 dl rusinoita
  • 0,9 dl pähkinöitä
  • 0,6 dl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1,2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 9,5 dl tomaattikastiketta
  • tuoretta basilikaa revittynä

Valmistusohje

Kieritä, sido, paista ja toista! Helppoa.

- Kääri jokainen pihvi kelmuun ja nuiji liha lihanuijalla. Ota pihvi kelmusta.

- Ripottele pihvien keskelle persiljaa, rusinoita, pähkinöitä, suolaa ja pippuria.

- Kääri pihvit rullalle ja sido kääryle narulla kokoon molemmista päistä.

- Laita paistinpannulle neitsytoliiviöljyä ja murskatut valkosipulit. Paista kääryleitä kunnes ne ovat kullanruskeita molemmilta puolilta.

- Lisää valkoviiniä, jotta kiinni jääneet lihanpalat irtoaisivat pannusta. Anna vetäytyä minuutin ajan.

- Lisää tomaattipyre pannulle ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta tunti. Lisää tuoretta basilikaa rullien päälle juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!