Tonyn pihviliharullat
Älä pelästy, ystäväiseni. Siitäkin huolimatta, että reseptiin kuuluu lihan leikkaamista ja hiukan rullaamistakin, ruoka voi olla vaivatonta valmistaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 hengelle
- 900 g mureaa naudanlihaa leikattuna
- nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 0,9 dl rusinoita
- 0,9 dl pähkinöitä
- 0,6 dl neitsytoliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä murskattuna
- 1,2 dl kuivaa valkoviiniä
- 9,5 dl tomaattikastiketta
- tuoretta basilikaa revittynä
Valmistusohje
Kieritä, sido, paista ja toista! Helppoa.
- Kääri jokainen pihvi kelmuun ja nuiji liha lihanuijalla. Ota pihvi kelmusta.
- Ripottele pihvien keskelle persiljaa, rusinoita, pähkinöitä, suolaa ja pippuria.
- Kääri pihvit rullalle ja sido kääryle narulla kokoon molemmista päistä.
- Laita paistinpannulle neitsytoliiviöljyä ja murskatut valkosipulit. Paista kääryleitä kunnes ne ovat kullanruskeita molemmilta puolilta.
- Lisää valkoviiniä, jotta kiinni jääneet lihanpalat irtoaisivat pannusta. Anna vetäytyä minuutin ajan.
- Lisää tomaattipyre pannulle ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta tunti. Lisää tuoretta basilikaa rullien päälle juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Taivaallinen omenahillo
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku