Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tonyn pihviliharullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Älä pelästy, ystäväiseni. Siitäkin huolimatta, että reseptiin kuuluu lihan leikkaamista ja hiukan rullaamistakin, ruoka voi olla vaivatonta valmistaa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 hengelle

  • 900 g mureaa naudanlihaa leikattuna
  • nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 0,9 dl rusinoita
  • 0,9 dl pähkinöitä
  • 0,6 dl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1,2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 9,5 dl tomaattikastiketta
  • tuoretta basilikaa revittynä

Valmistusohje

Kieritä, sido, paista ja toista! Helppoa.

- Kääri jokainen pihvi kelmuun ja nuiji liha lihanuijalla. Ota pihvi kelmusta.

- Ripottele pihvien keskelle persiljaa, rusinoita, pähkinöitä, suolaa ja pippuria.

- Kääri pihvit rullalle ja sido kääryle narulla kokoon molemmista päistä.

- Laita paistinpannulle neitsytoliiviöljyä ja murskatut valkosipulit. Paista kääryleitä kunnes ne ovat kullanruskeita molemmilta puolilta.

- Lisää valkoviiniä, jotta kiinni jääneet lihanpalat irtoaisivat pannusta. Anna vetäytyä minuutin ajan.

- Lisää tomaattipyre pannulle ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta tunti. Lisää tuoretta basilikaa rullien päälle juuri ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Italialainen paistiErilainen salaattiTäytetyt kylkiluutTäytettyä porsaanfileetä ja portviinikastikettaRullasylttyEsikeitetyt kylkiluurivit
NaudanlihapihviKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi
  • 24.04.202008:55
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sipulipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punasipulipihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko