Tonnikalasalaatti
Hemmottele itseäsi herkullisella tonnikalasalaatilla. Tarjoa valmis salaatti öljykastikkeen kanssa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljä annosta
- 400g salaattia
- 400 g (2 prk) tonnikalaa
- 2 tomaattia
- 100 g maissin jyviä
- 1 paprika
- 3 keitettyä kananmunaa
- 10 kaprista
- mustapippuria
- 1 dl oliiviöljyä
- 2-3 rkl tummaa balsamicoa
- 4 palaa tummaa ruisleipää
Valmistusohje
Huuhtele ja kuivaa salaatti hyvin. Asettele se tarjoilu astiaan ja nosta päälle valutettu tonnikala, lohkotut tomaatit sekä kananmunat, maissinjyvät, suikaloitu paprika ja kaprikset.
Paahda ruisleipä palat ja leikkaa ne tikuiksi. Ripottele ne salaatin pinnalle ja tarjoa valmis salaatti öljykastikeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta