Tonnikalasalaatti
Julkaistu
Hemmottele itseäsi herkullisella tonnikalasalaatilla. Tarjoa valmis salaatti öljykastikkeen kanssa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljä annosta
- 400g salaattia
- 400 g (2 prk) tonnikalaa
- 2 tomaattia
- 100 g maissin jyviä
- 1 paprika
- 3 keitettyä kananmunaa
- 10 kaprista
- mustapippuria
- 1 dl oliiviöljyä
- 2-3 rkl tummaa balsamicoa
- 4 palaa tummaa ruisleipää
Valmistusohje
Huuhtele ja kuivaa salaatti hyvin. Asettele se tarjoilu astiaan ja nosta päälle valutettu tonnikala, lohkotut tomaatit sekä kananmunat, maissinjyvät, suikaloitu paprika ja kaprikset.
Paahda ruisleipä palat ja leikkaa ne tikuiksi. Ripottele ne salaatin pinnalle ja tarjoa valmis salaatti öljykastikeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan