Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tomaattisalaatti ja parmesaanilastut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Täydennä tomaattisalaatti rapeilla parmesaanilastuilla.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

4 annosta

  • 8 tomaattia
  • 8 basilikanlehteä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli
  • suolaa
  • 220 g parmesaanijuustoa
  • 100 g salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Parmesaanilastut: Kuumenna uuni 200 asteeseen. Piirrä leivinpaperille kahdeksan halkaisijaltaan noin 5 cm ympyrää. Raasta parmesaanijuusto ja ripottele jokaiseen ympyrään noin kaksi teelusikallista juustoa. Tasoita ja paista uunin alatasolla 4-5 minuuttia. Anna lastujen jäähtyä ennen kuin irrotat ne leivinpaperilta.

2. Tomaattisalaatti: Viipaloi tomaatit. Hienonna punasipuli ja basilika ja ripottele tomaattiviipaleiden päälle. Ripottele päälle suolaa ja valele oliiviöljyllä.

3. Jaa salaatinlehdet neljälle lautaselle. Lusikoi päälle tomaattisalaatti ja koristele parmesaanilastuilla.

Lisää aiheesta:

Fetajuustosalaatti munanlohkojen keraCaprin pasta-simpukkasalaattiJuustosalaatti kanan ja pähkinöiden keraPastaa tomaattien ja oliivien keraKreikkalainen salaatti anjovisfileiden keraHaalea parsakaali-tomaattisalaatti
TomaattisalaattiSalaatitKananmunatonGluteenitonKasvisruokaAlkuruoat

Tuoreimmat aiheesta

Tomaattisalaatti
  • 05.05.202114:18
    Grillaus

    Grillattu tomaattisalaatti – Kari Aihisen helppo ohje

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Uunitomaatit

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Tomaattisalaatti ja parmesaanilastut

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kolmen tomaatin salaatti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Tomaattisalaattia ja ruohosipulikastiketta