Tomaattikastike chilin kera

Oikein tulinen tomaattikastike maistuu joskus hyvältä.

Neljälle

  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 1 keltasipuli
  • ¼ punainen chili
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl vettä
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • ½ tl suolaa
  • 2 maustemittaa jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, hienonna chili. Paista oliiviöljyssä ilman että sipuli saa väriä. Laita kattilaan. Kaada päälle tomaatit ja liemi purkista. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.

2. Murusta mukaan liemikuutio, mausta suolalla ja pippurilla. Keitä kastike kokoon niin että siitä tulee aika paksua, noin 15 minuuttia. Sekoita sileäksi sauvasekoittimella ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.