Tomaattia ja mozzarellaa
Cocktailjuhlat kotonasi, eikä tikuista syödä tällä kertaa juustoa tai makkaraa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- 1 ruukku lehtisalaattia
- 6 keskikokoista tomaattia
- 250 g mozzarella-juustoa
- suolaa
- mustapippuria
- tuoretta basilikaa
Kastike
- 1 1/2 rkl Rajamäen Viinietikkaa
- 1/4 tl suolaa
- rouhittua mustapippuria
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
Valmistusohje
Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Anna kastikkeen maustua kylmässä salaatin valmistumisen ajan.
Viipaloi tomaatit viiteen osaan. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Revi salaatti ja tee siitä tarjoiluvadille salaattipeti.
Mausta mozzarella-viipaleet ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lado cocktailtikkuihin vuorotellen tomaatti- ja mozzarella-viipaleita sekä basilikanlehtiä.
Nostele cocktailtikut salaattipedille ja pirskottele päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki