Tomaatteja, mozzarellaa ja vuohenjuustoa
Kentien jotain nopeavalmisteista ennen päivällistä? Osta kahta lajia juustoa ja valmista nopea salaatti. Yksinkertaista, eleganttia - ja fantastisen hyvää!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- 2 tomaattia
- 150 g mozzarellajuustoa
- 150 g chèvrejuustoa
- 1 punasipuli
- 20 g paprikaa
- basilikaa
- oliiviöljyä
- salaattia
Valmistusohje
1. Viipaloi tomaatit ja asettele ne kauniisti lautaselle salaatin kanssa.
2. Levitä mozzarellasiivut ja chèvre tomaatinviipaleiden päälle ja pirskottele päälle hieman oliiviöljyä.
3. Kuori ja viipaloi punasipuli ja suikaloi paprika. Koristele salaatti punasipulilla, paprikalla ja basilikalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti