Tofu-nuudelikeitto
Aasialaistyylinen nuudelikeitto sopii kasvissyöjällekin, sillä sen pääraaka-aineena käytetään tofua. Nopea keitto saa makua hunajasta ja chilistä sekä reilusta määrästä valkosipulia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 200 g kiinteää tofua
- 200 g nuudeleita
- 50 g purjoa
- 100 g kesäkurpitsaa
- 100 g kaalia
- 6 valkosipulinkynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 l kasvislientä
- 1 vihreä chili
- 3 rkl hunajaa
- persiljaa
Valmistusohje
Leikkaa tofu, purjo, kesäkurpitsa ja kaali ohuiksi suikaleiksi ja viipaloi valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipuliviipaleita kattilan pohjalla ja kaada päälle pari litraa kasvislientä. Mausta liemi hunajalla ja chilillä.
Lisää kasvikset ja nuudelit voimakkaasti kiehuvaan liemeen. Anna kiehua minuutin verran ja pudota mukaan tofusuikaleet sekä leikattu persilja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa