Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tillissä paistettua meribassia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Meribassinkyljyksiä voit löytää hyvin varustetusta kalakaupasta. Ne sopivat mainiosti grillattavaksi.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton

Neljälle

  • 4 meribassinkyljystä
  • 1 tl rapsiöljyä
  • suolaa
  • 1 tl rouhittua roseepippuria
  • 2 rkl karkeasti hienonnettua tilliä

Vihannekset

  • 1 lohko keräkaalia
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl suolaa
  • 1 vihreä omena
  • ½ tl jauhettua kuminaa
  • ½ tl murskattuja katajanmarjoja
  • 1 dl luonnonjogurttia

Valmistusohje

1. Vihannekset: Suikaloi kaali, leikkaa punasipuli renkaiksi. Laita ne vadille ja ripottele päälle suola. Laita päälle toinen lautanen, niin että vihannekset ovat painon alla. Anna seistä 1 tunti. Kaada pois lautaselle tihkunut neste ja huuhdo vihannekset varoen kylmässä vedessä. Leikkaa omena ohuiksi lohkoiksi, sekoita kaalin ja sipulin kanssa. Mausta ja kääntele mukaan jogurtti.

2. Penslaa kalat öljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa 3-4 minuuttia molemmin puolin. Ripottele päälle tilli.

3. Tarjoile vihannesten kera.

Lisää aiheesta:

Uunissa paistettua ahventa wokattujen vihannesten keraGrillattua meribassiaPaistettu ja marinoitu kala vihannesten keraKikhernepaellaGrillatut lehtipihvivartaatHalstrattua, pikagraavattua lohta vihannespyttipannun kanssa
Grillattu kalaKevytKananmunatonKeventäjätPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu kala
  • 30.08.202415:27
    Huomenta Suomi

    Grillattua meribassia ja juureksia chimichurrilla

  • 20.07.201709:33
    Huomenta Suomi

    Kokonaisena grillattua siikaa

  • 31.05.201610:58
    Pääruoat

    Kalaa vihannestaskussa

  • 18.02.201300:00
    Kalaruoka

    Ahvenpaketit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Foliossa haudutettua kuhaa yrttien kera