Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tillimajoneesi

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl sitruunamehua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • 1 sitruunalohko
  • tilliä

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi ja kermaviili. Lisää tilli. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.

2. Koristele tillillä ja sitruunalla juuri ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Kermainen kanaseos uuniperunoiden kyytipojaksiSilliä punaisessa kastikkeessaKylmä yrttitarhakastikeOmenakastike vaikka milleTillikastike majoneesista ja kermaviilistäKesäinen matjessillisalaatti
MajoneesiGluteenitonKasvisruokaLisäkeruoatKastikkeet ja dipit

Pelkkää majoneesiakin voi käyttää, mutta tässä reseptissä olemme käyttäneet myös kermaviiliä, joka tekee tillimajoneesista kevyemmän tuntuisen ja antaa sille pehmeämpää makua. Tarjoile kala- ja äyriäisruokien seurana.

Tuoreimmat aiheesta

Majoneesi
  • 03.04.201909:00
    Makujen aamu

    Makujen aamu: Seesami-broilerinugetit, teriyaki-juureksia ja mangomajoneesia

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Tillimajoneesi

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kotitekoinen majoneesi

  • 24.07.201509:26
    Perunat

    Teatterin burgeri ja grilliperunat

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Yrttimajoneesi