Mainos
Mainos

Pelkkää majoneesiakin voi käyttää, mutta tässä reseptissä olemme käyttäneet myös kermaviiliä, joka tekee tillimajoneesista kevyemmän tuntuisen ja antaa sille pehmeämpää makua. Tarjoile kala- ja äyriäisruokien seurana.

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl sitruunamehua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • 1 sitruunalohko
  • tilliä

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi ja kermaviili. Lisää tilli. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.

2. Koristele tillillä ja sitruunalla juuri ennen tarjoilua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.