Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tilli-tonnikalacrepsit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on mukava alkupala tai kevyt lounasruoka. Tarjoile mielellään vihersalaatin kanssa.

Neljälle

  • 2 munaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • 4-5 dl maitoa

Täyte

  • 3 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoa
  • suolaa ja pippuria
  • 4 dl kahvikermaa
  • 2 purkkia tonnikalaa
  • 1 nipputilliä silputtuna
  • (mahd. tilkka sherryä)
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa ohukaistaikinan ainekset yhteen ja pane turpoamaan jääkaappiin hetkeksi.

2. Kuullota kasarissa jauhoa ja voita, lisää kerma sekoittaen. Keitä hiljaa 10 minuuttia, mausta, kääntele joukkoon tonnikala- ja tillisilppu ja kuumenna. Mausta halutessasi sherrytilkalla.

3. Pane uunin grillivastukset päälle. Paista ohuita lettuja, jaa täyte niille, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan. Ripota juustoraaste päälle ja gratinoi nopeasti, kunnes juusto on sulanut.

Lisää aiheesta:

Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessaBroilerigratiiniKrepit kanamuhennostäytteelläKatkarapunäkinkengätCrêpes Maxim'sMaukas lihapiiras
Suolaiset letutAlkuruoatLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa