Täytetyt silakkafileet
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g silakkafileitä
- curryjauhetta
- raastettua sitruunankuorta
- suolaa ja valkopippuria
- ruisjauhoja
- öljyä
Valmistusohje
Levitä puolet silakkafileistä laudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta ne oman maun mukaan currylla, sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla. Pane toiset fileet päälle nahkapuoli ylöspäin. Levitä leivinpaperia uunipellille ja voitele öljyllä. Kasta pihvit ruisjauhoon ja nosta ne sitä mukaa uunipellille. Paista pihvit uunissa 15–20 minuuttia 220 asteessa. Tarjoile kiinankaalisalaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria