Mainos
Mainos

Loppukesästä paprikat ovat hienoimmillaan, silloin kannattaa täyttää niitä jollakin maukkaalla täytteellä.

Neljälle

  • 8 paprikaa
  • 1 keltasipuli
  • 500 g naudanjauhelihaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl keitettyä riisiä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl vettä
  • 2 tl jauhettua kuminaa
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Huuhdo paprikat ja leikkaa pois ohuet kannet, säästä ne. Poista siemenet ja ryöppää paprikoita n. 3 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä. Voitele uuninkestävä vuoka.

2. Kuori ja hienonna sipulit, paista öljyssä. Paista jauheliha, lisää sipuli ja purista mukaan valkosipuli. Lisää riisi, tomaattipyree, vesi ja mausteet. Sekoita ja anna poreilla muutama minuutti.

3. Aseta paprikat vuokaan, täytä ne jauhelihaseoksella ja laita kannet takaisin päälle. Kypsennä uunissa 30-40 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.