Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetyt paprikat, tomaatit ja herkkusienet

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Paprikat

  • 4 paprikaa
  • 200 g naudan jauhelihaa
  • puolikas sipuli
  • 1 kananmuna
  • 2 tl grillimausteseosta
  • (suolaa)
  • 100 g juustoraastetta

Tomaatit

  • 4 tomaattia
  • 100 g matjessilliä
  • puolikas sipuli
  • 1 dl smetanaa
  • nippu tilliä

Sienet

  • 8 jättiherkkusientä
  • 1 pkt pekonia
  • 100 g mustia, kivettömiä oliiveja
  • 50 g tuorejuustoa

Valmistusohje

Leikkaa sipuli hakkeeksi ja sekoita jauhelihan, kananmunan, grillimausteseoksen kanssa. Lisää mukaan myös noin puolet juustoraasteesta.

Tarkista maku paistamalla koepihvi ja lisää mausteita tarpeen mukaan.

Täytä kantoineen halkaistut, siemenettömiksi otetut paprikat jauhelihalla ja paista ensin lihapuoli parilatasolla. Käännä paprikat ja siirrä ritilän päälle kypsymään valmiiksi saakka.

Ripottele loppu juustoraaste sulamaan paprikoiden päälle.

Leikkaa tomaateista "hattu" pois ja koverra sisältö tyhjäksi. Leikkaa silli ja sipuli hakkeeksi ja sekoita smetanan kanssa.

Täytetyt kasvikset syntyvät helposti grillissä. Täytteinä voit käyttää melkein mitä tahansa omien mieltymystesi mukaan. Tässä sinulle Sami Garamin resepti, jolla pääset varmasti hyvin alkuun.

Mausta tillillä ja täytä tomaatit.

Tarjoa sellaisenaan tai grillaa tomaatteja hiukan.

Leikkaa oliivit hakkeeksi ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Ota sienistä kannat pois ja täytä tuorejuustolla.

Kietaise pekoniviipale kunkin sienen ympärille ja grillaa kypsiksi.

Lisää aiheesta:

Broilertaskut ja paahdettuja yrttiperunoitaKreikkalainen kalasalaattiTäytetty uunimunakoisoSienitäytteiset tomaatitSienitäytteiset lihakäärötGrillatut tortillat liha- ja vihannestäyttein
Täytetyt paprikatAlkuruoatLiharuokaGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tonnikalarullat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillattu paprika fetajuuston kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt paprikat, tomaatit ja herkkusienet

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kuskustäytetyt paprikat

  • 18.02.201300:00
    Perunagratiini

    Sieni-riisitäytetyt paprikat perunagratiinin kera