Mainos
Mainos

Keitetyt ja täytetyt munanpuolikkaat ovat varma valinta noutopöytään. Jos käytät kahta eri täytettä, varaa kutakin ruokailijaa kohden kaksi puolikasta.

4 annosta

  • 4 kovaksi keitettyä munaa
  • 4 tl muikunmätiä
  • 12 kuorittua katkarapua
  • 2 tl majoneesia
  • ½ punasipuli
  • 1 tl kapriksia
  • ripaus hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

1. pane munat kylmällä vedellä täytettyyn kattilaan - näin huoneenlämpöiset munat pysyvät todennäköisesti ehjinä. Kuumenna vesi kiehuvaksi ilman kantta ja aloita ajanotto. Isot tai kylmät munat kiehuvat kypsiksi 9 minuutissa, pienet huoneenlämpöiset munat 8 minuutissa.

2v. Huuhtele munat kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise ne. Kun kastelet veitsen jokaisen munan jälkeen kylmässä vedessä, saat kauniita puolikkaita.

3. Hienonna punasipuli ja ruohosipuli. Koristele puolet munista teelusikallisella muikunmätiä ja ripauksella ruohosipulia. Koristele loput munat ½ teelusikallisella majoneesia, kolmella katkaravulla ja muutamalla kapriksella.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.