Mainos
Mainos

Täytettyjä munanpuolikkaita voit tarjoilla esimerkiksi noutopöydässä tai alkuruokana. Pääsiäispöydässä tämä ruoka on itsestäänselvyys.

20 munanpuolikasta

  • 10 kovaksikeitettyä munaa
  • 2 tl ruohosipulisilppua
  • ½ dl majoneesia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 pieni rasia anjovisfileitä
  • 2 rkl kapriksia

Valmistusohje

1. Keitä munat, huuhtele ne kylmällä vedellä ja kuori. Halkaise munat terävällä veitsellä ja ota keltuaiset erilleen. Asettele valkuaispuolikkaat tarjoiluvadille.

2. Survo munankeltuaiset. Hienonna ruohosipuli. Sekoita keltuaiset, ruohosipulisilppua ja majoneesi keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.

3 Valuta anjovikset. Täytä munanpuolikkaat keltuaisseoksella ja koristele anjoviksilla ja kapriksilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.