Täytetyt herkkusienet kahdella tavalla
Julkaistu
Kumpi täytteistä on sinun makuusi? Kokeile molempia!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 100 g kylmäsavulohta
- ½ punasipuli
- tilliä
- 3 rkl ranskankermaa
- mustapippuria
- 10 herkkusientä
- 30 g mätiä koristeeksi
Tai
- 100 g kylmäsavuporoa
- ½ sipuli
- piparjuuritahnaa maun mukaan
- 3–4 rkl ranskankermaa
- 10 herkkusientä
Valmistusohje
Hienonna lohi, sipuli ja tilli. Sekoita keskenään, lisää joukkoon kerma ja mausteet. Poista herkkusienistä kannat ja leikkaa lakista viipale, jotta pysyvät pystyssä.
Täytä lohitartarilla ja koristele mädillä.
Hienonna poro ja sipuli. Sekoita keskenään poro, sipulisilppu ja ranskankerma. Lisää piparjuuritahnaa maun mukaan. Poista herkkusienistä kannat ja leikkaa lakista viipale, jotta pysyvät pystyssä.
Täytä kylmäsavuporoseoksella ja koristele persiljatupsulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan