Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetyt herkkusienet kahdella tavalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kumpi täytteistä on sinun makuusi? Kokeile molempia!

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 100 g kylmäsavulohta
  • ½ punasipuli
  • tilliä
  • 3 rkl ranskankermaa
  • mustapippuria
  • 10 herkkusientä
  • 30 g mätiä koristeeksi

Tai

  • 100 g kylmäsavuporoa
  • ½ sipuli
  • piparjuuritahnaa maun mukaan
  • 3–4 rkl ranskankermaa
  • 10 herkkusientä

Valmistusohje

Hienonna lohi, sipuli ja tilli. Sekoita keskenään, lisää joukkoon kerma ja mausteet. Poista herkkusienistä kannat ja leikkaa lakista viipale, jotta pysyvät pystyssä.

Täytä lohitartarilla ja koristele mädillä.

Hienonna poro ja sipuli. Sekoita keskenään poro, sipulisilppu ja ranskankerma. Lisää piparjuuritahnaa maun mukaan. Poista herkkusienistä kannat ja leikkaa lakista viipale, jotta pysyvät pystyssä.

Täytä kylmäsavuporoseoksella ja koristele persiljatupsulla.

Lisää aiheesta:

Lämpimät sienileivätLohinyytitKantarellisalaattiKuharullatLinnan tähdet: Täytetyt herkkusienetVaahtoava sienikeitto
Täytetyt kasviksetLiharuokaKananmunatonGluteenitonAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt kasvikset
  • 18.02.201300:00
    Sadonkorjuu

    Täytetyt sipulit

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Täytetyt herkkusienet kahdella tavalla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkaraputäytteiset tomaatit ja paprikat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt punasipulit selleripohjalla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt munakoisorullat