Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytettyä porsaanseläkettä paprikan ja keräkaalin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sunnuntaipaistiin saa vaihtelua täyttämällä se kaalilla ja paprikalla. Paisti hoitaa itse itsensä uunissa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 1 kg porsaanseläkettä luulla
  • 4 viipaletta savupekonia
  • 1 punainen paprika
  • 3 keräkaalin lehteä
  • 2 porkkanaa
  • 20 g juuriselleriä
  • 1 keltasipuli
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 ½ dl valkoviiniä

Tarvitset myös

  • sidelankaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa porsaanseläke auki ilman että poistat luuta ja taita se auki. Laita sen sisään pekoniviipaleita, paprikaa ja keräkaalin lehtiä. Kääri kokoon ja sido kiinni langalla.

2. Kuori ja paloittele porkkanat ja selleri pieneksi. Kuori ja hienonna sipuli. Laita liharulla voideltuun, uuninkestävään vuokaan ja asettele porkkanaa, selleriä ja sipulia ympärille. Mausta suolalla ja pippurilla, kaada päälle viini.

3. Paista uunissa n. 1 tunti. Sisälämpötilan tulee olla 75 astetta. Anna lihan levätä ennen kuin viipaloit sen ja tarjoilet vuoassa kypsyneiden vihannesten kera.

Lisää aiheesta:

Täytetyt paprikatItalialainen paistiRosmariinilla ja valkosipulilla silavoitu kyljysriviCassoulet valkoisilla pavuillaLuumutäytteinen porsaanseläkePaprikaa ja kananmaksaa
PorsaanpaistiKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanpaisti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaanpaistilla täytetyt vohvelisydämet

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Juuressosetta, sianpotkaa ja perunalastuja

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaanpaisti kermakastikkeen kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Riimisuolattua sianpotkaa vihanneksilla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Uunissa paistettua porsaanseläkettä perunakruunulla