Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetty lohitasku

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmista herkullisia täytettyjä lohitaskuja Alexin helpon reseptin avulla. Tarjoa maukas annos perunasoseen kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 600 g merilohta
  • 1 pnt kevätsipulia
  • 2 fenkolia
  • tilkka öljyä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • fenkolinsiemeniä
  • 1 sitruuna
  • 1 dl pestoa

Valmistusohje

Hienonna sipulit sekä fenkoli pieniksi paloiksi ja kuullota niitä pannulla öljyssä hetken aikaa. Mausta suolalla, pippurilla sekä fenkolinsiemenillä ja lisää raastettu sitruunan kuori sekä mehu päälle. Jäähdytä paistos.

Leikkaa lohi 6-8 palaan ja tee jokaisen palan keskelle syvä viilto, jolla saat aikaiseksi taskun. Lusikoi täytettä sisään n. 2 rkl ja nostele loppu paistos uunivuoan pohjalle.

Nosta täytetyt lohipalat paistoksen päälle ja voitele pinta pestolla. Kypsennä kaloja 180 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tarjoa perunasoseen kera.

Yhden annoksen energiasisältö:

Energiaa 460 kcal

Proteiinia 30g (26 E%)

Hiilihydraatteja 2g (2 E%)

Kuitua 2g

Rasvaa 37g (72 E%)

josta tyydyttynyttä rasvaa 4g (11% kokonaisrasvasta, rasvan laatu on hyvä)

Suolaa 1,6g

Lisää aiheesta:

Maustettu kokonainen broileri á la AlexKirkas lohikeittoRapukeittoOsso bucoa ja rosmariiniöljyssä paistetut perunatTaikinoitua poronfileetäLammas-kaalikeitto
UunilohiKananmunatonGluteenitonLaktoositonGoGreenPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Uunilohi
  • 06.04.202009:08
    Lohifilee

    Helppo uunilohi – rapea kuorrutus, jossa maistuu sitruuna ja tilli

  • 13.10.201713:21
    Lohifilee

    Hunajainen Sriracha-uunilohi ja perunamurskaa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohta tillipedillä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Voitaikinaan leivottua graavilohta ruohosipulikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Täytettyä kirjolohta foliossa