Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täytetty broilerin rintafile

Julkaistu 23.05.2013 10:09
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • Kuudelle

Ainekset

  • 6 broilerin rintafilettä
  • 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • 100 g metsäsieniä
  • 100 g pekonia
  • 100 g kuivattuja aprikooseja
  • suolaa, pippuria
  • öljyä uunivuoan voiteluun
  • 4 dl kuohukermaa
  • timjamin oksia

Valmistusohje

1. Pilko sienet ja pekoni, laita pekoni kylmälle pannulle ja kun pekoni alkaa paistua, lisää sienet ja paista hetki niin, että saat sienistä ylimääräisen nesteen pois.

2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja aprikoosit ja lisää ne sieni-pekoni massaan. Paista n. 5-6 minuuttia miedolla lämmöllä. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

3. Leikkaa broilerin fileisiin ”taskut” ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Täytä taskut valmistamallasi massalla. Sulje viiltokohta hammastikuilla tai ruoanlaittoon soveltuvalla narulla (liota puutikkuja vedessä hetki ).

Jos sinulla ei ole tikkuja tai narua niin laita leike uunivuokaan saumakohta alaspäin jotta tasku ei aukea. Jos massaa jää yli laita se uunivuokaan ja laita broilerinfileet sen päälle. Lisää kerma ja kypsennä 180 C uunissa noin 15-20 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Broilertaskut ja paahdettuja yrttiperunoitaPeuranpaisti calvadoskastikkeessaPortobello-pizzaPitkään haudutettuja häränhäntiäRuudullinen kinkkupaisti yrteilläValkosipulibroileri kantarellien kera
Täytetty broileriBroileriKananmunatonGluteenitonKaappaus keittiössä -reseptitKari AihinenSienisato

Tässä resepti Kaappaus keittiössä -tv-sarjan viidennestä jaksosta. Valmista sienillä, pekonilla, aurinkokuivatuilla tomaatilla ja aprikoosilla täytetyt broilerin rintafileet kuudelle hengelle.

Pääruoat
Kanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty broileri
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Mureketäytteinen broileri

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maustettu kokonainen broileri á la Alex

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Broileria paistopussissa persiljan ja sitruunan kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Täytetty broileri syyrialaisittain

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maustettu kokonainen broileri